Vejledning til selvbetjening

Er du ny patient i klinikken, skal du kontakte os pr. telefon, så vi kan oprette dig i vores lægesystem, FØR du opretter dig her på hjemmesiden.

 

Du skal oprette dig med NemID, børn og andre der IKKE har NemID skal oprettes ved at du/I kontakter klinikken. Det er dog stadig muligt at logge på UDEN nemID når du har oprettet dig som beskrevet nedenfor.

 

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

 

  • Bestille tid
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

 

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

 

Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger og have dit NemId klar. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Det er IKKE muligt at oprette børn da de ikke har NemID – de skal oprettes ved telefonisk kontakt til klinikken.

 

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)